XXXVII Trobades de Maó 2022

Activitats en curs
 • 03.07. - 07.07.2023 | CITILAB Cornellà
  ESCOLA D’ESTIU DE FÍSICA I GÈNERE
  » Més informació «
 • 20.08. - 23.08.2023 |
  55a UCE (2023) ÀREA DE CIÈNCIA I TECNOLOGIA. Einstein: transcendència teòrica i pràctica dels seus descobriments
  » Més informació «
 • 06.09. - 08.09.2023 | IEC
  QACTUS 2023 Quantum coherent dynamics: turbulence, non-equilibrium and interactions
  » Més informació «
Ofertes de feina i de beques

Última Oferta 18/01/2023

VI Concurs Fotogràfic

Sist. Internacional d’unitats

Sistema Internacional d'unitats

La Física en la interfície Batxillerat - Universitat Informació per als professors

Diccionari de física

Premis per als Treballs de Recerca de Batxillerat (Onzena convocatòria)

El jurat nomenat per la Junta de la Societat Catalana de Física per avaluar els treballs presentats a l’onzena convocatòria de Premis per als Treballs de Recerca de Batxillerat de la Societat Catalana de Física, ha acordat:

Document amb pdf

Donar els dos premis als treballs següents:
L’experiment de Cavendish, fet per l’estudiant Sol Balsells Mejía de l’Institut Ausiàs March de Barcelona, sota la direcció del professor tutor Josep Ametlla Miquel.
Explorant l’Electrostàtica, fet pels estudiants Ferran Del Moral Méndez i Abel Rojo Francàs de l’Institut Quercus de Manresa, sota la direcció del professor tutor Tomàs Agulló.
També ha acordat donar un accèssit a cadascun dels treballs següents:
L’arpa de vidre, fet per l’estudiant Marta Camps Cubarsí, de l’Institut Bisbe Sivilla de Calella, fet sota la direcció de la professora tutora Melissa Mancina Fernández.
Disseny i construcció d’un generador de Van der Graaff, fet per l’estudiant Judith Marias Cano, de l’Escola Sagrada Família Sant Andreu de Barcelona, fet sota la direcció del professor tutor Constantino Jesús Pérez de Diego Martínez.
Anàlisi comparativa de les lents de les ulleres de sol, fet per l’estudiant Noelia Sánchez Rodríguez, de l’ Institut Vinyes Velles de Montornès del Vallès, fet sota la direcció del professor tutor Julio D. Pérez Tudela.
A l’hora de fer l’avaluació, el jurat ha valorat la creativitat i originalitat del projecte presentat així com la metodologia utilitzada i l’estructuració i presentació del treball. Cal remarcar que l’elevat nivell, en general, dels 77 treballs presentats i la seva dispersió temàtica no ha fet gens fàcil la tria
dels guanyadors.
Per tal de donar més relleu a l’acte de lliurament dels diplomes corresponents als premis s’ha acordat que es farà conjuntament amb el lliurament de premis de la Fase Catalana de l’Olimpíada de Física del proper curs, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans; la data s’anunciarà oportunament (es pot consultar la web de la SCF: http://blogs.iec.cat/scfis/ ). La dotació econòmica (600 euro els premis i 300 euro els accèssits) s’abonarà per transferència bancària a principis de juliol; els premiats cal que es posin en contacte amb la secretaria de la Societat Catalana de Física, telèfon 93 324 85 83, adreça electrònica scfis@iec.cat.
Els treballs no premiats es poden passar a recollir a la seu de la secretaria de la Societat Catalana de Física, al carrer M. Aurèlia Capmany 14-16, xamfrà amb el carrer del Carme, de Barcelona (millor contactar prèviament per telèfon). El termini per fer-ho finalitza el 13 de desembre de 2013.
Barcelona, 26 de juny de 2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *