XXXVII Trobades de Maó 2022

Activitats en curs
 • 03.07. - 07.07.2023 | CITILAB Cornellà
  ESCOLA D’ESTIU DE FÍSICA I GÈNERE
  » Més informació «
 • 20.08. - 23.08.2023 |
  55a UCE (2023) ÀREA DE CIÈNCIA I TECNOLOGIA. Einstein: transcendència teòrica i pràctica dels seus descobriments
  » Més informació «
 • 06.09. - 08.09.2023 | IEC
  QACTUS 2023 Quantum coherent dynamics: turbulence, non-equilibrium and interactions
  » Més informació «
Ofertes de feina i de beques

Última Oferta 18/01/2023

VI Concurs Fotogràfic

Sist. Internacional d’unitats

Sistema Internacional d'unitats

La Física en la interfície Batxillerat - Universitat Informació per als professors

Diccionari de física

PREMIS PER ALS TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT DOTZENA CONVOCATÒRIA

El jurat nomenat per la Junta de la Societat Catalana de Física per avaluar els treballs presentats a la dotzena convocatòria de Premis per als Treballs de Recerca de Batxillerat de la Societat Catalana de Física, ha acordat:
Donar els dos premis als treballs següents:
La difracció de la llum com a eina de mesura, fet per l’estudiant Andreu Arderiu Romero de l’Institut Icària de Barcelona, sota la direcció de la professora tutora Mercè Griñó Lladó.
El Sol des de la Garrotxa, fet per l’estudiant Júlia Pla Bauzà de l’Institut La Garrotxa d’Olot, sota la direcció de la professora tutora Eva Sánchez Coll.
També ha acordat donar un accèssit a cadascun dels treballs següents:
Física o ficció? De la terra a la Lluna, fet per l’estudiant Maria González Calabuig, de l’Institut La Garrotxa d’Olot, sota la direcció de la professora tutora Eva Sánchez Coll.
La viscositat de les mescles, fet per l’estudiant Álvaro Moreno Abajo, de l’Institut Ausiàs March de Barcelona, sota la direcció del professor tutor Josep Ametlla Miquel.

Informació en pdf                     Llista completa dels participants

A l’hora de fer l’avaluació, el jurat ha valorat la creativitat i originalitat del projecte presentat així com la metodologia utilitzada i l’estructuració i presentació del treball. Cal remarcar que l’elevat nivell, en general, dels 57 treballs presentats i la seva dispersió temàtica no ha fet gens fàcil la tria dels guanyadors.
Per tal de donar més relleu a l’acte de lliurament dels diplomes corresponents als premis s’ha acordat que es farà conjuntament amb el lliurament de premis de la Fase Catalana de l’Olimpíada de Física del proper curs, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans; la data s’anunciarà oportunament (es pot consultar la web de la SCF: http://blogs.iec.cat/scfis/ ). La dotació econòmica (600 euro els premis i 300 euro els accèssits) s’abonarà per transferència bancària a principis de juliol; els premiats cal que es posin en contacte amb la secretaria de la Societat Catalana de Física, telèfon 93 324 85 83, adreça electrònica scfis@iec.cat.

Els treballs no premiats es poden passar a recollir a la seu de la secretaria de la Societat Catalana de Física, al carrer M. Aurèlia Capmany 14-16, xamfrà amb el carrer del Carme, de Barcelona (millor contactar prèviament per telèfon). El termini per fer-ho finalitza el 12 de desembre de 2014.

Barcelona, 17 de juny de 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *