Sist. Internacional d’unitats
XXXV Trobades de Maó 2019

La Física en la interfície Batxillerat - Universitat Informació per als professors

Treballs de Recerca 2019

V Concurs Fotogràfic 2018
ACEF
Ofertes de Treball i Recerca

Última Oferta 16/03/2017

Diccionari de física

Any Internacional de la Llum

Samarreta SCF
Activitats en curs
  • No hi ha novetats

Exposició-demostració de maquetes d’invents al llarg de la història

Discs de Paul Nipkov. 1884 (La televisió)La Societat Catalana de Física, un cop acabada l’exposició-demostració de maquetes, vol expressar el seu agraïment als alumnes dels centres participants i als seus tutors, tant per l’interès mostrat, com pel seu comportament. Tanmateix expressem el nostra agraïment al Sr. Ramon Magem, autor de les maquetes i que de manera tant clara i didàctica va explicar al seu funcionament als alumnes i professors. Tot seguit podeu veure les fotografies de les maquetes de l’exposició clicant aquí.

Una resposta a Exposició-demostració de maquetes d’invents al llarg de la història

  • Bona tarda, sóc una professora de l’Escola Isabel de Villena i m’agradaria molt poder contactar amb el Sr Ramon Magem, em podríeu ajudar? Hem visitat varies vegades la seva exposició de maquetes i voldríem parlar amb ell.
    Gràcies i resto a l’espera de la vostra resposta.

    Esther Gràcia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *