XXXVII Trobades de Maó 2022

Activitats en curs
  • 29.11.2022 |
    Assemblea general de socis de la Societat Catalana de Física
    » Més informació «
  • 29.11.2022 |
    Segona conferència de la SCFis dins el 31è cicle Física oberta
    » Més informació «
Ofertes de feina i de beques

Última Oferta 05/11/2021

VI Concurs Fotogràfic

Sist. Internacional d’unitats

Sistema Internacional d'unitats

La Física en la interfície Batxillerat - Universitat Informació per als professors

Diccionari de física

OLIMPÍADA INTERNACIONAL DE FÍSICA 2016 (Fase Catalana)

Tal com s´ha fet aquests darrers anys, el proper divendres 5 de febrer es celebraran a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona les proves de la fase catalana de l’Olimpíada Internacional de Física, per tal de seleccionar els alumnes d’ensenyament secundari que representaran les universitats de Catalunya en la fase estatal organitzada per la Real Sociedad Española de Física. L’organització de la fase local és a càrrec de la Societat Catalana de Física, filial de l’Institut d’Estudis Catalans.

Els estudiants que desitgin presentar-se, amb el vistiplau del centre, han de fer la inscripció abans del 4 de febrer de 2016 tot seguint les instruccions que es poden trobar a la URL: http://scfis.iec.cat/olimpiada/. La fitxa, degudament emplenada, servirà de justificant de la inscripció i es recollirà el dia de la prova.

Cartell de l’Olimpíada            Inscripció electrònica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *