Sist. Internacional d’unitats
XXXV Trobades de Maó 2019

La Física en la interfície Batxillerat - Universitat Informació per als professors

Treballs de Recerca 2019

V Concurs Fotogràfic 2018
ACEF
Ofertes de Treball i Recerca

Última Oferta 16/03/2017

Diccionari de física

Any Internacional de la Llum

Samarreta SCF
Activitats en curs
  • No hi ha novetats

OLIMPÍADA INTERNACIONAL DE FÍSICA 2016 (Fase Catalana)

Tal com s´ha fet aquests darrers anys, el proper divendres 5 de febrer es celebraran a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona les proves de la fase catalana de l’Olimpíada Internacional de Física, per tal de seleccionar els alumnes d’ensenyament secundari que representaran les universitats de Catalunya en la fase estatal organitzada per la Real Sociedad Española de Física. L’organització de la fase local és a càrrec de la Societat Catalana de Física, filial de l’Institut d’Estudis Catalans.

Els estudiants que desitgin presentar-se, amb el vistiplau del centre, han de fer la inscripció abans del 4 de febrer de 2016 tot seguint les instruccions que es poden trobar a la URL: http://scfis.iec.cat/olimpiada/. La fitxa, degudament emplenada, servirà de justificant de la inscripció i es recollirà el dia de la prova.

Cartell de l’Olimpíada            Inscripció electrònica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *