Sist. Internacional d’unitats
XXXV Trobades de Maó 2019

La Física en la interfície Batxillerat - Universitat Informació per als professors

Treballs de Recerca 2019

V Concurs Fotogràfic 2018
ACEF
Ofertes de Treball i Recerca

Última Oferta 16/03/2017

Diccionari de física

Any Internacional de la Llum

Samarreta SCF
Activitats en curs
  • No hi ha novetats

ENTREGA DE KITS DE FOTÒNICA

La Societat Catalana de Física ha rebut 7 kits de Fotònica donats per la empresa “Hamamatsu”, encarregant-se de la seva distribució.
En aquest sentit, aprofitant la conferència que es fa sobre  ” les noves unitats de mesura” el dia 20 a les 7 de la tarda , la societat va decidir donar-los als centres en un acte que començarà aquest dia 20 a les 17:30 a la Sala George Orwell, Carrer del Carme, 47.
Els centres que van obtenir els premis TREC (Treball de Recerca) i el primer premi dels Treballs d’Imatges Fotogràfiques, són els següents: Institut de l’Arboç; Institut Baix Montseny (Sant Celoni); Escola Sant Gervasi, Cooperativa: Mollet del Vallès; Institut Guindàvols, Lleida; Institut Jaume Balmes, Barcelona; Institut de Celrà; Cool·legi Sant Josep, Reus.