XXXVI Trobades de Maó 2021

Ofertes de Treball i Recerca

Última Oferta 27/01/2021

VI Concurs Fotogràfic

Sist. Internacional d’unitats

Sistema Internacional d'unitats

La Física en la interfície Batxillerat - Universitat Informació per als professors

Diccionari de física

Activitats en curs
  • No hi ha novetats

XIV Jornades de Relativitat de Terrassa 2021 (dissabte 5 de juny)

Un any més, tot i la difícil situació sanitària que encara patim, l’agrupació astronòmica de Terrassa té el plaer d’anunciar la convocatòria de les XIV Jornades de Relativitat de Terrassa 2021 (dissabte 5 de juny).

Com cada any, la Jornada constarà de 3 conferències a càrrec d’eminents professionals en el camp de l’astronomia, la cosmologia i la relativitat i es preveu un “dinar relativista” pels qui s’hi vulguin apuntar.

Per a més informació