XXXVII Trobades de Maó 2022

Activitats en curs
 • 03.07. - 07.07.2023 | CITILAB Cornellà
  ESCOLA D’ESTIU DE FÍSICA I GÈNERE
  » Més informació «
 • 20.08. - 23.08.2023 |
  55a UCE (2023) ÀREA DE CIÈNCIA I TECNOLOGIA. Einstein: transcendència teòrica i pràctica dels seus descobriments
  » Més informació «
 • 06.09. - 08.09.2023 | IEC
  QACTUS 2023 Quantum coherent dynamics: turbulence, non-equilibrium and interactions
  » Més informació «
Ofertes de feina i de beques

Última Oferta 18/01/2023

VI Concurs Fotogràfic

Sist. Internacional d’unitats

Sistema Internacional d'unitats

La Física en la interfície Batxillerat - Universitat Informació per als professors

Diccionari de física

Renovació del carnet de soci de la SCFis

Com ja sabeu, l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) disposa d’un carnet que identifica els socis i sòcies de les societats filials. Actualment, s’ha fet una renovació dels carnets emesos, motivada pel fet que la Biblioteca de Catalunya va ampliar el nombre de dígits del codi de barres (de deu a catorze) i, per tant, els carnets havien quedat obsolets.

Des de la Societat Catalana de Física (SCFis) us demanem que reviseu les vostres dades personals que teniu a l’aplicació de gestió de socis. Recordeu que els socis podeu accedir directament a l’aplicació de socis de la societat filial i modificar les dades personals (la data de naixement és important), bancàries, etc. Accediu a la pestanya «Socis» del web de la SCFis (https://blogs.iec.cat/scfis) i, un cop en aquesta pestanya, feu clic a «aquí» i, seguidament, a «Hi accediu per primera vegada?». Us demanarà el vostre correu i us donarà el nom d’usuari i la contrasenya.

Aquesta actualització servirà per a tenir la informació al dia i també per a tenir les adreces postals correctes per a poder fer l’enviament dels carnets. Si els voleu recollir a les nostres oficines, cal que ho sol·liciteu enviant un correu electrònic a scfis@iec.cat.

Un dels beneficis del nou carnet és que permet l’accés als diversos serveis oferts per la Biblioteca de Catalunya, que es detallen en la seva carta de serveis (http://www.bnc.cat/Serveis/Carta-de-Serveis), amb els mateixos drets que els seus lectors, així com l’accés als serveis de la xarxa de biblioteques del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (https://www.csuc.cat/ca/serveis/biblioteques).