XXXVII Trobades de Maó 2022

Activitats en curs
  • 29.11.2022 |
    Assemblea general de socis de la Societat Catalana de Física
    » Més informació «
  • 29.11.2022 |
    Segona conferència de la SCFis dins el 31è cicle Física oberta
    » Més informació «
Ofertes de feina i de beques

Última Oferta 05/11/2021

VI Concurs Fotogràfic

Sist. Internacional d’unitats

Sistema Internacional d'unitats

La Física en la interfície Batxillerat - Universitat Informació per als professors

Diccionari de física

Tercera conferència del “Cicle de Conferències sobre Història de la Òptica”

Des de la “Sociedad Española de Óptica (SEDOPTICA)” s’ha creat un Comitè d’Ensenyament, Divulgació i Historia de la Òptica (CODEHO) el qual incorpora un grup especialitzat en Història de l’Òptica, que organitza actualment un cicle de conferències.

Us facilitem a continuació la informació de la tercera conferència, la qual serà impartida per el company i vocal de la Junta de la SCFís, el doctor Santiago Vallmitjana, catedràtic emèrit d’Òptica de la UB.

La xerrada titulada “REVISANDO EL TRASTERO DE LA FACULTAD: LA RECUPERACIÓN DEL PATRIMONIO INSTRUMENTAL ÓPTICO” versarà sobre la recuperació d’instrumental històric de la Facultat de Física de la UB, emfatitzant en els aparells de l’àrea d’Òptica, i tindrà lloc de manera telemàtica a través de l’enllaç que trobareu en el cartell adjunt, el proper dilluns 13 a les 19:00h.

Resum de la conferència i CV del conferenciant            Cartell de la conferència