XXXVI Trobades de Maó 2021

Ofertes de feina i de beques

Última Oferta 05/11/2021

VI Concurs Fotogràfic

Sist. Internacional d’unitats

Sistema Internacional d'unitats

La Física en la interfície Batxillerat - Universitat Informació per als professors

Diccionari de física

Activitats en curs
  • No hi ha novetats

Tercera conferència del “Cicle de Conferències sobre Història de la Òptica”

Des de la “Sociedad Española de Óptica (SEDOPTICA)” s’ha creat un Comitè d’Ensenyament, Divulgació i Historia de la Òptica (CODEHO) el qual incorpora un grup especialitzat en Història de l’Òptica, que organitza actualment un cicle de conferències.

Us facilitem a continuació la informació de la tercera conferència, la qual serà impartida per el company i vocal de la Junta de la SCFís, el doctor Santiago Vallmitjana, catedràtic emèrit d’Òptica de la UB.

La xerrada titulada “REVISANDO EL TRASTERO DE LA FACULTAD: LA RECUPERACIÓN DEL PATRIMONIO INSTRUMENTAL ÓPTICO” versarà sobre la recuperació d’instrumental històric de la Facultat de Física de la UB, emfatitzant en els aparells de l’àrea d’Òptica, i tindrà lloc de manera telemàtica a través de l’enllaç que trobareu en el cartell adjunt, el proper dilluns 13 a les 19:00h.

Resum de la conferència i CV del conferenciant            Cartell de la conferència