Activitats en curs
  • 06.11. - 08.11.2023 |
    XXXVIII Trobades Científiques de la Mediterrània – Josep Miquel Vidal
    » Més informació «
Ofertes de feina i de beques

Última Oferta 18/01/2023

Sist. Internacional d’unitats

Sistema Internacional d'unitats

Diccionari de física

VI Concurs Fotogràfic

La Física en la interfície Batxillerat - Universitat Informació per als professors

L’origen i creació de l’univers, un misteri irresoluble?

Com va sorgir aquesta immensitat còsmica? La teoria del big- bang estipula que tot es va expandir a partir d’un únic punt fa 13.800 milions d’anys i així es generarien galàxies, planetes, estrelles i tot el que existeix. Però, què va provocar aquesta gran explosió i, sobretot, què hi havia abans? Ja hi havia temps i espai? O no existien? O és una pregunta sense sentit? En parlem amb Emílio Elizalde, físic i matemàtic amb repercussió internacional, investigador del CSIC, membre de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) i especialitzat en la ciència dels orígens, un dels misteris més grans de l’univers.

Àudio d’aquesta activitat