Massimiano Bucchi presenta el seu darrer llibre:

Il pollo di Newton. La scienza in cucina.

Dimarts 20 de maig a les 19h a l’Institut d’Estudis Catalans.

Carme 47, 08001 Barcelona.

Més informació a:

http://arban.espais.iec.cat/2014/05/08/massimiano-bucchi-el-pollastre-de-newton-ciencia-a-la-cuina/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cicle TECHNOLOGY & CAPITALISM

XIX JORNADA SOBRE LA HISTÒRIA DE LA CIÈNCIA I L’ENSENYAMENT “Antoni Quintana i Marí”

19- 20 novembre 2021
Institut d’Estudis Catalans. Barcelona

11TH EUROPEAN SPRING SCHOOL ON HISTORY OF SCIENCE AND POPULARIZATION

PANDEMIC PASTS, PANDEMIC FUTURES Sources, histories, imaginations

Mahón/Maó (Menorca) Illa del Llatzeret 5 - 7 May 2022

Actes d’Història de la Ciència i de la Tècnica