Des de la Comissió de Col·loquis de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica hem començat a planificar el programa del proper curs 2016-2017, continuant amb el format de cicles temàtics curts.

Com cada any, us demanem que ens feu arribar les vostres propostes per al programa de l’any vinent. A partir d’ara, obrim un període de gairebé tres mesos en què podeu enviar les vostres propostes. Podeu triar el format que més s’adigui al tema que voleu tractar: seminari, petit cicle de col·loquis, taula rodona…

Per tal de fer-nos arribar la vostra proposta us demanem que ompliu amb deteniment i feu arribar el “Formulari Col.loquis 2016-17” al Joaquim Berenguer (jberenguer90@gmail.com), membre de la Comissió, fins el proper 15 de maig.

Les propostes seran seleccionades en funció de la descripció que allí s’hi faci. Com més explicada i detallada, millor. Penseu, també, que els col·loquis agrupen públic divers, provinent de diferents especialitats, amb interès comú per la història de la ciència. Per això és convenient que els temes siguin tractats de manera atractiva i divulgativa.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar de manera informal amb qualsevol dels membres de la Comissió de Col·loquis.

 

La Comissió de Col·loquis de la SCHCT:

Joaquim Berenguer (jberenguer90@gmail.com)

Pasqual Bernat (pasqual.bernat@gmail.com)

Miquel Carandell (m_baruzzi00@hotmail.com)

Sara Fajula (fajulacehic@gmail.com)

Jordi Ferran (jferranb@uoc.edu)

Clara Florensa (cflorensa@gmail.com[coordinadora]

Judit Gil (juditgil@gmail.com)

Ximo Guillem (joaquim.guillem@uv.es)

Ignacio Suay (ignaciosuaymatallana@hotmail.com)

Laura Valls (lauravalls@yahoo.com)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Piulades de la SCHCT
XII ESCOLA EUROPEA DE PRIMAVERA D’HISTÒRIA DE LA CIÈNCIA I LA DIVULGACIÓ

XVII TROBADA SCHCT 2022

Actes d’Història de la Ciència i de la Tècnica