Benvolgudes i benvolguts sòcies i socis de la SCHCT,

En primer lloc, des de la Comissió de Col·loquis de la SCHCT desitgem que estigueu el millor possible en aquests moments complicats.
Volem informar-vos, d´un canvi important respecte l´organització dels col·loquis del curs vinent (crida als socis per a l’enviament de propostes de col·loquis al curs 2020-2021). La comissió, juntament amb el Consell Directiu de la SCHCT, pensa que algunes propostes són complicades d´organitzar sense saber com i quan tornaran a obrir-se els espais acadèmics i culturals, així com si continuaran, o es reprendran, mesures per a controlar la circulació de persones.
Per això hem decidit que totes les propostes d´activitats organitzades abans de Nadal de 2020 (entre setembre i desembre de 2020) siguen en format no presencial, és a dir, col·loquis o taules redones virtuals. Per la nostra banda, l’únic requisit que vos demanem és que les activitats queden enregistrades perquè altres públics puguen gaudir-les posteriorment, però teniu tota la llibertat per a triar i emprar el programa de videoconferències que vos semble més adient (Google Meet, Zoom, Blackboard collaborate, Microsoft Teams, etc). Com de costum, la Comissió vos ajudarà amb la difusió de les activitats i amb possibles dubtes organitzatius, tot i que les persones que proposen les activitats s´encarregaran de gestionar i moderar el col·loqui, així com de compartir la gravació corresponent.
Per altra banda, recordem que la SCHCT retribueix les activitats proposades (150 euros bruts per ponència i 200 euros bruts per taula rodona).

Esperem que aquesta decisió vos ajude a organitzar propostes amb menys incerteses, especialment aquelles d´abans de Nadal.

Salutacions ben cordials, la Comissió de Col·loquis de la SCHCT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *