Cicle a les Biblioteques de Barcelona amb el títol “La Ciència també té Història”

Benvolguts,

Ens plau anunciar-vos que aquesta propera primavera la Societat Catalana d’Història de la Ciència i la Tècnica ha organitzat un cicle de xerrades en col·laboració amb Biblioteques de Barcelona amb el títol “La Ciència també té Història”.

El cicle consta de vuit xerrades, que es realitzaran a diferents biblioteques de la ciutat, dedicades a diverses disciplines científiques conduïdes per historiadors i historiadores de la ciència de la nostra comunitat.

Aquestes sessions són presencials i obertes a tothom. Les activitats s’han adaptat a les mesures de seguretat i protecció davant de la Covid-19.

Per accedir als recintes és obligatori l’ús de mascareta.

La següent sessió es realitzarà el proper dilluns 19 d’abril a la Biblioteca Caterina Albert de Camp de l’Arpa:

Són eternes les veritats matemàtiques?

Dilluns 19 d’abril a les 18.30 h. B. Camp de l’Arpa-Caterina Albert. Joaquim Berenguer, doctor en Història de les Matemàtiques

Les matemàtiques apareixen sovint com a quelcom fora del temps, en canvi, és evident que els conceptes matemàtics tenen una història. Comencem per preguntar-nos què són les matemàtiques i la seva història. L l’objectiu de la xerrada serà convidar a reflexionar sobre com les matemàtiques no són ni infal•libles ni eternes, sinó producte del desenvolupament històric d’una societat concreta.

Podeu veure el programa complet aquí

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *