Benvolguts,

Us recordem que, dins el cicle “La Ciència també té Història” organitzat per la Societat Catalana d’Història de la Ciència i la Tècnica i la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, avui a les 18:30h a la Biblioteca de Camp de l’Arpa tindrà lloc la xerrada:

Les històries naturals: un passeig per jardins, zoològics i museus

a càrrec de Laura Valls, doctora en Història de la Ciència.

Començarem al jardí botànic i al gabinet d’història natural que trobem a Les històries naturals de Joan Perucho (1960). Aquesta fantàstica i divertida novel·la, protagonitzada per un naturalista del segle XIX que s’aventura en el misteri d’un cavaller de Jaume I convertit en vampir, servirà d’esquer per fer un breu recorregut per la història de museus, jardins i parcs zoològics.

Dilluns 17 de maig a les 18:30 h. B. Camp de l’Arpa-Caterina Albert.

Més sobre aquest cicle i properes sessions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *