En el curs 2021-2022, la SCHCT celebra el seu clàssic programa de seminaris – activitat fonamental de dinamització de la recerca, docència i divulgació de la història de la ciència, la tècnica i la medicina que ofereix anualment des de fa més de dues dècades.

Durant aquest curs celebrem el 30è Aniversari de la SCHCT amb un cicle homònim en que participen Marcos Cueto (president de la DHST-IUHPS), Marta Lourenço (presidenta de UMAC-ICOM), Koen Vermeir (editor de la revista Centaurus de la ESHS) i Brigitte van Tiggelen (representant del Science History Institute a Europa i ex-presidenta d’EuChems-History of Chemistry Working Party).

El programa es completa amb el cicle Technology & Capitalism organitzat per Jaume Sastre-Juan i Eóin Phillips en el que participen Keith Breckenridge (WISER — Wits Institute for Social and Economic Research), Natasha Schüll (New York University, Danielle Carr (Columbia University) i Donald MacKenzie (University of Edinburgh). També amb cicle de Col.loquis sobre ciència i literatura organitzat a Vic.

Des de l’any 1991, pels Col.loquis de la SCHCT han passat més d’un miler de conferenciants nacionals i internacionals.

 

Per a més informació: COL·LOQUIS 2021-2022

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *