Capítol 15

Alimentació i salut

Dieta i racionament
La importància de l’alimentació en temps de crisi.
Per Josep Lluís Barona Vilar (IILP-UV)

José María Bengoa Lecanda
El compromís social en la lluita contra la fam: lluitar, saber i servir.
Per Josep Bernabeu-Mestre (UA)

Conservants i colorants
El frau alimentari als congressos internacionals de finals del segle XIX i principis del segle XX.
Per Ximo Guillem Llobat (IILP-UV)

El densímetre
Un instrument controvertit en l’establiment d’estàndards de qualitat per als aliments.
Per Ximo Guillem Llobat (IILP-UV)

Tadasu Saiki
Polítiques de salut i diplomàcia internacional.
Per Josep Lluís Barona Vilar (IILP-UV)

Accés capítol 14

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVII TROBADA SCHCT 2022

11TH EUROPEAN SPRING SCHOOL ON HISTORY OF SCIENCE AND POPULARIZATION

PANDEMIC PASTS, PANDEMIC FUTURES Sources, histories, imaginations

Mahón/Maó (Menorca) Illa del Llatzeret 5 - 7 May 2022

XIX JORNADA SOBRE LA HISTÒRIA DE LA CIÈNCIA I L’ENSENYAMENT “Antoni Quintana i Marí”

19- 20 novembre 2021
Institut d’Estudis Catalans. Barcelona

Actes d’Història de la Ciència i de la Tècnica