interface (1)

Col·loquis: Cicles de conferències i seminaris sobre diferents temes relacionats amb la Història de la Ciència i la Tècnica i la seva divulgació.

starJornades: A anys alternats es celebren la Jornada d’Història de la Ciència i l’ensenyament i la Jornada d’Història de l’Astronomia i la Meteorologia. 

 

 

Premis a treballs de Màster i BatxilleratPremis: Cada any es convoquen dos premis. Un per a treballs de recerca de Batxillerat i l’altre per a treballs de fi de màster.

 

trobada Trobada: Reunió científica general que, cada dos anys, té per objectiu acollir els treballs de recerca i les activitats que duen a terme els socis i tothom qui vulgui participar.  

 

escola primaveraEscola de Primavera: Té com a objectiu l’estudi de la interacció entre la ciència i els seus públics a través de l’observació d’espais i pràctiques de comunicació. Conjuntament  amb l’IME
arbanArban: Agenda global d’activitats d’Història de la Ciència, la Tècnica i la Medicina que tenen lloc a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears. 

Piulades de la SCHCT
XII ESCOLA EUROPEA DE PRIMAVERA D’HISTÒRIA DE LA CIÈNCIA I LA DIVULGACIÓ

XVII TROBADA SCHCT 2022

Actes d’Història de la Ciència i de la Tècnica