Activitats previstes
  • 21.10.2021 | 18:00 h |
    Conferència col·loqui “Políticas de identidad, representación y legado en la biografía de Tania León”
    » Més informació «
  • 26.04.2022 |
    I Congrés Internacional de la Societat Catalana de Musicologia: Canvis de paradigma en la recerca musicològica
    » Més informació «

“Music Historiography and ‘periphery’: The musical culture of Central Europe from current research perspective” Conferència a càrrec de la Dra. Lenka Hlávoká

Dimarts, 22 d’octubre a les sis de la tarda

Barcelona, Sala d’Actes de la Institució Milà i Fontanals /CSIC (c/ Egipcíaques 15)

 

Conferència i col·loqui sobre la recerca musical a Catalunya i a les regions perifèriques d’Europa, organitzada per la Societat Catalana de Musicologia (amb la col·laboració de la Institució Milà i Fontanals). La conferència, a càrrec de la musicòloga Lenka Hlávoká (Charles University, Praga, República Txeca), vol posar damunt la taula la trajectòria i el futur de la recerca musicològica en les regions perifèriques d’Europa a partir de l’experiència Txeca. El col·loqui posterior pretén obrir un debat sobre el paper que ha de jugar Catalunya en aquest context i posar novament el focus en la recerca musicològica que es fa a Catalunya i en les perspectives i les possibilitats que tenim al davant.