9a TROBADA DE CENTRES INNOVADORS a Catalunya

 

Dijous 30 de setembre a la Institució Cultural del CIC. Via Augusta 205, Barcelona + modalitat ONLINE

 

La 58 ena.TROBADA DE CENTRES INNOVADORS – 9 ena. a Catalunya cerca l’eficàcia formativa, la qualitat amb els ODS i el creixement personal. Té l’objectiu de facilitar l’intercanvi de coneixements i experiències entre els agents educatius, amb el propòsit d’adquirir idees que facilitin la millora de la seva eficàcia formativa.

S’inscriu en el projecte “centres innovadors” del GRUP DIM-EDU i está organitzada amb la Institució Cultural del CIC, lla Fundació Tr@ms i la Societat Catalana de Pedagogia. 

 

Què poden fer els inscrits? 

(1) Assistir a totes les activitats que vulguin

(2) Presentar una comunicació on-line a l’EXPOSICIÓ DE PANELLS TEMÀTICS (veure orientacions) o en presencial (veure orientacions)

(3) Oferir un taller/seminari on-line (veure orientacions)

 

Més informació, programa i inscripció (gratuïta!):

http://dimglobal.ning.com/profiles/blogs/jornadabarcelona21

CALL FOR PAPERS REVISTA CATALANA DE PEDAGOGIA: Pedagogia i ètica, baròmetre en temps de crisi

Ens complau anunciar-vos el Call For Papers de la Revista Catalana de Pedagogia
 “Pedagogia i ètica, baròmetre en temps de crisi” data topall del qual és el 30 de gener de 2022.
En aquest nou volum posem l’ètica en el centre del debat i la reflexió pedagògiques, apostant per rescatar aportacions que evidenciïn noves formes d’actuar que proposin els principis ètics per damunt dels econòmics, la sostenibilitat global i planetària per damunt dels interessos individualistes, la justícia social per damunt d’actituds polaritzades en la presa de decisions, dels nivells més micro als més macro.
Rebran especial acollida les aportacions amb col·laboració internacional, contribucions amb autoria conformada per autors/ores d’institucions de diferents països.
Els articles es poden enviar en català o anglès.
Els treballs acceptats per la revista es publicaran en una de les seccions següents:
Articles de recerca: han de tenir una extensió màxima de 8.000 paraules i mínima de 4.500. Cal que s’ajustin als apartats següents: introducció, material i mètodes, resultats, conclusions i discussió, i bibliografia.
Articles d’experiències: han de tenir una extensió entre 4.000 i 5.000 paraules. Cal que s’ajustin als apartats següents: introducció, context de la proposta, proposta d’intervenció, conclusions/discussió i bibliografia.
Podeu comprovar les instruccions detallades per a autors/ores en: http://revistes.iec.cat/index.php/RCP/about/submissions#authorGuidelines