Destaquem

En reconeixement a Joan Triadú, escriptor i pedagog, president fundador de la Societat Catalana de Pedagogia

UIC

La Generalitat vol recordar i alhora retre un homenatge al pedagog, escriptor i activista cultural Joan Triadú amb l’exposició  itinerant  “Llegir com viure. Homenatge a Joan Triadú. 1921-2010” al Palau Robert. Un reconeixement a una trajectòria marcada per la seva lluita perseverant en defensa de la identitat catalana en un context polític i social difícil, i també per l’acció educadora que va portar a terme.

La inauguració de l’exposició i la projecció de l’audiovisual sobre Joan Triadú tindran lloc el dijous 17 de gener, a les 19 hores, amb la presència del conseller de la Presidència, Francesc Homs.També hi seran presents, entre d’altres autoritats, el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès; el president de la Fundació Flos i Calcat i fill de l’homenatjat, Joaquim Triadú, com també altres familiars i personalitats del món educatiu i literari.

triadu_article2
El Palau Robert acull una Jornada dedicada a l’escriptor, activista cultural i pedagog Joan Triadú .
La taula rodona  tindrà lloc el  dijous  4 d´abril a les 18.00h.
 Consulteu programa clicant aquí

La SCP a les xarxes socials

Pedagogia i ètica, baròmetre en temps de crisi

LIKE. BLANC

Gemma Pasqual

Administració