Destaquem

ACTE DE RECONEIXEMENT I ELOGI A SARA M. BLASI

Sara M. Blasi és membre fundadora de la Societat Catalana de Pedagogia amb una dilatada dedicació professional a l’educació. Amb l’avinentesa de la seva jubilació, ja iniciada, associacions i persones que hem treballat directament amb ella promovem un acte de reconeixement i elogi.

Molts de nosaltres hem pogut coincidir amb Sara M. Blasi en la seva dedicació a la Inspecció d’Educació, al Servei d’Ensenyament del Català, a les Escoles d’Estiu, a la Direcció General d’Ensenyament Primari, als Serveis Territorials d’Educació a Barcelona, al Consell Escolar de Catalunya… Són per tant moltes les persones que acudiran a aquest acte de reconeixement. Fem una invitació expressa als socis de la Societat Catalana de Pedagogia a sumar-se a l’acte.

Serà el dimarts 16 d’abril de 2013, propvinent

L’acte acadèmic tindrà lloc a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans. El doctor Josep González-Agàpito, professor d’Història de l’Educació, president de la secció de Filosofia i Ciències Socials, membre de la Societat Catalana de Pedagogia, serà l’encarregat de la conferència sobre els canvis a l’ensenyament i la renovació pedagògica dels darrers anys. Membres de les diverses associacions s’hi podran afegir subratllant la contribució de Sara M. Blasi a l’educació del país entre 1968 i 2012.

L’acte humà es farà, com en totes les cultures, entaulant-nos junts en un àpat a un restaurant. Aquest acte serà de més proximitat i hi caben les iniciatives de tots i totes, amb la creativitat oportuna.

Ja podeu fer la inscripció segons indicacions.  

 

Martí Teixidó i Planas

President

 

 Invitació a l’acte acadèmic promogut per les associacions Aula Maria Rubies; Axia, Col·legi de Doctors i   Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya; Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació; Rosa Sensat i la Societat Catalana de Pedagogia que tindrà lloc a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans, dimarts 16 d’abril a les 18,30 h.

 

Reconeixement de la trajectòria professional en l’àmbit de l’educació a Catalunya

de la Sra. Sara Blasi i Gutiérrez

 Barcelona, març de 2013

En acabar se celebrarà un sopar a l’Hotel Silken

Ramblas (C/ Pintor Fortuny, 13)

 

Per assistir al sopar cal fer un ingrés de 28 € fent constar el nom i cognoms de l’assistent .

Compte de La Caixa – 2100.1101.60.0200187914. Abans del dia 9 d’abril de 2013.

 

 

 

 

DESENVOLUPAMENT DE L’ACTE

Composició de la mesa de presidència : Hble. Consellera d’Ensenyament Irene Rigau, Irene Balaguer, Jaume Prats, Isabel Sánchez, Bartomeu Palau, Josefina Cambra i Martí Teixidó (conductor de l’acte)

Paraules de presentació. Martí Teixidó, president de la Societat Catalana de Pedagogia, filial de l’Institut d’Estudis Catalans.

Conferència: “Els canvis a l’ensenyament i la renovació pedagògica a Catalunya en els darrers anys” a càrrec del Dr. Josep González-Agàpito, catedràtic de la Universitat de Barcelona i President de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC.

Intervencions a càrrec de representants d’associacions a les què pertany Sara M. Blasi palesant la seva contribució a l’ensenyament i a la renovació pedagògica de Catalunya.

  • Associació de Mestres Rosa Sensat – Fundació Artur Martorell
  • Aula Maria Rúbies, Fòrum d’Educació i Cultura
  • Axia, Associació de Directius de l’Educació Pública de Catalunya
  • Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  • Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació de Catalunya
  • Societat Catalana de Pedagogia

Paraules de Sara M. Blasi

Parlament  i cloenda de l’acte de l’Hble. Consellera d’Ensenyament.

Taula compartida dels qui hem compartit la feina de l’educació amb Sara M. Blasi en aquest recorregut de 44 anys entre 1968 i 2012. A la taula primera acompanyaran autoritats i responsables d’ensenyament, actuals o que han estat.

Margarida Muset, inspectora d’educació, conduirà l’acte de sobretaula amb intervencions obertes de: Margarida Muset, Jaume Cela, José-Antonio López,  Pilar Benejam i tots els qui es vulguin afegir a l’elogi amical.

 

VÍDEO DE L’ACTE
[jwplayer file=”16042013.flv” streamer=”rtmp://difusio.iec.cat/vod/” provider=”rtmp”]

 

FOTOGRAFIES DE L’ACTE

DSC_0637

Composició de la mesa de presidència : Hble. Consellera d’Ensenyament Irene Rigau, Irene Balaguer, Jaume Prats, Isabel Sánchez, Bartomeu Palau, Josefina Cambra i Martí Teixidó (conductor de l’acte)

DSC06789

Conferència: “Els canvis a l’ensenyament i la renovació pedagògica a Catalunya en els darrers anys” a càrrec del Dr. Josep González-Agàpito, catedràtic de la Universitat de Barcelona i President de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC.

 

DSC_0645

Més d’un centenar de professionals van acompanyar a Sara M. Blasi en aquest acte de reconeixement.

 

Molts dels qui han compartit amb Sara M. Blasi la feina de l’educació.
Margarida Muset, inspectora d’educació, va conduir l’acte de sobretaula que va tenir lloc durant el sopar.

 

DSC06801

Paraules de presentació a càrrec del Dr. Martí Teixidó, president de la Societat Catalana de Pedagogia, filial de l’Institut d’Estudis Catalans.

 

Parlament i cloenda de l’acte a càrrec de l’Hble. Consellera d’Ensenyament.

PARAULES  DE SARA. M BLASI

ParaulesSaraBlasi_ACTE D’homenatge- 16 abril 2013

 

 

La SCP a les xarxes socials