Primavera Pedagògica 2013

Enguany,  la Societat Catalana de Pedagogia, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, convoca   la sisena edició del seminari de la

Primavera Pedagògica.

L’esdeveniment està previst per als propers 29 i 30 de maig a la sala Puig i Cadafalch de l´Institut d´Estudis Catalans

– Carrer del Carme 47, Barcelona –

DIÀLEG ENTRE PEDAGOGS I PEDAGOGUES JOVES I SÈNIORS

PriPe201329m

CLIQUEU DAMUNT DE LA IMATGE PER AMPLIAR-LA

Com ja és habitual,  joves pedagogs i pedagogues que es troben en els deu primers anys d’exercici professional, són convidats a presentar breument els seus estudis, recerques i projectes. S’estableix un diàleg amb altres pedagogs de llarg recorregut professional que actuen com a crítics constructius i sorgeix un debat acadèmic enriquidor, tant per als participants, com per als assistents.

Les ponències presentades són publicades a la Revista Catalana de Pedagogia  amb objectiu de donar a conèixer algunes de les línies d’investigació, iniciatives i intervencions pedagògiques que s’estan duent a terme i per a les quals cal trobar un espai de projecció acadèmica

Pripe201330m

CLIQUEU DAMUNT LA IMATGE PER AMPLIAR-LA

Sovint, les  intervencions dels assistents complementen les propostes dels ponents  i contribueixen al seu enriquiment. Es tracta, doncs, d’una trobada professional i científica d’intercanvi generacional on tots som ponents o responents. Tots podem contribuir a l´enfortiment de la pedagogia d’aquest país.

Activitat realitzada en col.laboració amb la Universitat de Barcelona

ub2

Podeu veure i descarregar-vos el programa , clicant  aquí: Programa

INSCRIPCIONS

Les inscripcions són gratuïtes i les places són limitades.

Els estudiants  de la Universitat de Barcelona, que assisteixin a la sisena edició de la Primavera Pedagògica, se´ls reconeixerà 1 crèdit de lliure elecció.

Feu la vostra sol.licitud d´inscripció a través d´aquest formulari.  Atès que les places són limitades,  tindran prioritat els socis de la SCP i els estudiants provinents de la UB. A partir del dia 16 de maig  us comunicarem per correu electrònic si ha estat possible atorgar-vos plaça.

La SCP a les xarxes socials

Pedagogia i ètica, baròmetre en temps de crisi

LIKE. BLANC

Gemma Pasqual

Administració