Destaquem

Premis Baldiri Reixac. Presentació el 19 d’octubre a Balaguer

Jornada de presentació dels premis Baldiri Reixac 2013

Dissabte 19 d’octubre

a Balaguer, Escola Vedruna

Benvolgudes, benvolguts,

Tots sabem com els Premis Baldiri Reixac han contribuït a fer l’escola catalana, a millorar-la no solament en llengua i continguts sinó també amb la pedagogia renovada que ha d’atendre alhora: el desenvolupament  de l’infant o jove, la pertinença al país i l’obertura a la cultura de tot tipus i d’arreu. Sabem que són premis de reconeixement, res que veure amb competició, que es distribueixen com més millor a les escoles, col·legis i instituts de les terres de llengua catalana.

La Fundació Lluís Carulla constitueix el Jurat que anualment visita i reconeix la feina de les escoles amb els premis. Enguany es donen a conèixer a Terres de ponent presentats  per les autores i autors a col·legues mestres i professors. Són 36 experiències del les què en podreu conèixer directament 6 que sens dubte incrementaran la vostra iniciativa pedagògica. D’altra banda, és un matí de dissabte que pot ser gratificant si feu colla amb col·legues.

La Societat Catalana de Pedagogia va acordar donar suport  a la difusió dels Premis Baldiri Reixac.

La inscripció és gratuïta.  Certificació del Departament d’Ensenyament. Podeu fer-la fins el 15 d’octubre.  http://phobos.xtec.cat/se-noguera

Servei Educatiu de la Noguera 973 44 63 62

Programa de la Jornada PDF

Barcelona , 10 d’octubre de 2013

Martí Teixidó

Societat Catalana de Pedagogia

president

Recull de fotografies de l´acte

 

 

La SCP a les xarxes socials