Destaquem

Acte de reconeixement a la sòcia Carme Amorós i Basté amb motiu de la seva jubilació.

Benvolguts socis i sòcies

Us fem partícips de l’acte de reconeixement a la trajectòria professional de Carme Amorós i Basté, membre de la Societat Catalana de Pedagogia. L’acte l’hem promogut conjuntament  amb el Col·legi de Doctors i Llicenciats  i hi participaran diferents veus que faran present la contribució de la Carme a l’educació del país des de diferents entitats i institucions.

És un acte senzill atès que el valor més important serem les persones que hi participem per reconeixement personal i alhora per compromís en l’educació.

Ens alegrarà poder saludar-vos personalment

L’acte s’esdevindrà dimecres 22 de gener de 2014 al Col·legi de Doctors i Llicenciats invitació

Martí Teixidó i Planas

Societat Catalana de Pedagogia
president

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=uE_qZ0u0FY0#t=1 [/tube] Va ser un acte molt emotiu que va aplegar  un centenar de persones  que han compartit trajectòria professional i personal amb Carme Amorós.  El toc musical de cloenda a càrrec de la coral del Col.legi , va aixecar de la cadira a tots els assistents, que van participar activament en la darrera peça del repertori.

Galeria d’imatges

[wowslider id=”2″]
La SCP a les xarxes socials