Destaquem

VII Primavera Pedagògica

Enguany,  la Societat Catalana de Pedagogia, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, convoca la setena edició del seminari de la Primavera Pedagògica . L’esdeveniment està previst per als propers 7 i 8 de maig a la sala Pi i Sunyer  de l’Institut d’Estudis Catalans, al Carrer del Carme 47, Barcelona. 

DIÀLEG ENTRE PEDAGOGS I PEDAGOGUES JOVES I SÉNIORS

faixa pri p 2014(1)CLIQUEU DAMUNT DE LA IMATGE PER AMPLIAR-LA

  Com ja és habitual, joves pedagogs i pedagogues que es troben en els deu primers anys d’exercici professional, són convidats a presentar breument els seus estudis, recerques i projectes per als quals cal trobar un espai de projecció acadèmica. S’estableix un diàleg amb altres pedagogs de llarg recorregut professional que actuen com a crítics constructius i sorgeix un debat acadèmic enriquidor, tant per als participants, com per als assistents.   Sovint, les  intervencions dels assistents complementen les propostes dels ponents  i contribueixen al seu enriquiment. Es tracta, doncs, d’una trobada professional i científica d’intercanvi generacional on tots som ponents o responents. Tots podem contribuir a l’enfortiment de la pedagogia d’aquest país.

Podeu veure i descarregar-vos el

Programa Primavera Pedagògica.pdf

Activitat organitzada per  la Societat Catalana de Pedagogia

566_LogoSCPVermell-85[1]

 

Amb la col.laboració de la Universitat de Barcelona

( Activitat acreditada per als estudiants de la UB amb un crèdit de lliure elecció )

 

ub2

 

Amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

 (Activitat  reconeguda pel Departament d´Ensenyament amb una acreditació de deu hores per al professorat assistent.)

índice

Galeria d’imatges

INSCRIPCIONS   Les inscripcions són gratuïtes i les places són limitades.   Feu la vostra sol.licitud d’inscripció a través d’aquest formulari.  Atès que les places són limitades,  tindran prioritat els socis de la SCP i els estudiants provinents de la UB.  A partir del  dia 30  de d’abril   us comunicarem per correu electrònic si ha estat possible atorgar-vos plaça.

FORMULARI DE SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

La SCP a les xarxes socials