Destaquem

Acte Inaugural de curs 2014-2015. “La mirada d’un pedagog. La necessitat de la ciència i la professió pedagògiques”

 

La Societat Catalana de Pedagogia i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, juntament amb l’Editorial Barcanova, es complauen a convidar-vos a l’acte titulat:

“La mirada d’un pedagog. La necessitat de la ciència i la professió pedagògiques”,

llibre de Jaume Sarramona, primer president del Consell Social del Col·legi de Pedagogs de Catalunya

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > El Col·legi > La mirada d’un pedagog. La necessitat de la ciència i la professió pedagògiques<br>

Cliqueu damunt la imatge per ampliar-la

Aquest acte consistirà en la presentació del llibre que recull la trajectòria pedagògica de Jaume Sarramona i en un diàleg de debat sobre la situació actual de la pedagogia a Catalunya.

A més de l’autor del llibre, hi intervindran Josep Manuel Rafí d’Editorial Barcanova; Rosa Rodríguez, presidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya; Jordi Riera, vicerector de la Universitat Ramon Llull; Joan Mateo, president del Consell Superior d’Avaluació, i Martí Teixidó, president de la Societat Catalana de Pedagogia.

Aquesta presentació i el diàleg subsegüent, amb els quals s’inaugurarà el curs de la SCP, s’esdevindrà el dia 14 d’octubre de 2014, a les 18.30 hores, a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (Carme, 47, de Barcelona).

Descarregar invitació

Cal confirmar assistència a l’adreça electrònica scp@iec.cat

 

(Carme, 47, de Barcelona).
Barcelona,  setembre de 2014

La SCP a les xarxes socials