Destaquem

Premis Baldiri Reixac. Jornada de presentació 2014

3a Jornada Premis Baldiri Reixac 2014

dissabte, 25 d’octubre,  a l’Espluga de Francolí
PremisBaldiriReixaccartell

Avalem de manera expressa els Premis Baldiri Reixac a l’escola catalana que segueixen essent necessaris avui per garantir l’ensenyament de la llengua catalana i en llengua catalana per a tots els joves ciutadans, nascuts al país o arreu.

PremisBaldiri Reixac3
Baldiri Reixac.  Programa Jornada 2014


L’experiència de fer una jornada de difusió ha estat un encert i la Societat Catalana de Pedagogia hi donem suport des de la primera realització. En una matinal de dissabte, les mestres d’escoles, i professores de col·legis i instituts premiats (homes també, és clar) presenten en un gran mosaic de manera directa i planera les seves experiències. Tots els participants tenim ocasió de conèixer directament 6 experiències premiades i dialogar amb els impulsors que activen d’immediat les nostres idees de com millorar l’aprenentatge a l’aula (mestres i professors), de com organitzar activitats (directius), d’assessorament que podem fer als centres (supervisors i tècnics). Tot això en un entorn amical, convidats a prendre un cafè o suc de fruita i completat amb una conferència que ens refaci del desgast  professional amb reflexió i noves iniciatives.

La nostra contribució com a SCP és avalar-ho, assistir-hi alguns i sobretot difondre-ho tots entre mestres i professors.

Difoneu la Jornada i que hi puguin acudir aquells que emprendran iniciatives i seran els propers premiats per fer escola catalana.

Martí Teixidó i Planas
SCP

La SCP a les xarxes socials

Pedagogia i ètica, baròmetre en temps de crisi

LIKE. BLANC

Gemma Pasqual

Administració