LLiurament XXV premi Joan Profitós 2014

La Societat Catalana de Pedagogia i la Fundació Joan Profitós es complauen  a convidar-vos a l’acte de lliurament del XXV premi Joan Profitós que tindrà lloc el proper dimecres dia 13 de maig a la sala Prat de la Riba de l’ Institut d’ Estudis Catalans a les 19:00h.

SOCI_SCPLogo-03

Joan Profitós, escolapi, parvulista i pedagog. Autor de llibres de lectura i narracions per a infants, creador de la biblioteca pedagògica dels escolapis de Catalunya, promotor de la llengua i de la cultura catalanes, Balaguer 1892 – Barcelona 1954

La Fundació Joan Profitós de l’ Escola Pia de Catalunya ens va suggerir de sumar-nos a la promoció i difusió del premi  que vénen atorgant per estimular la pedagogia del desenvolupament integral de la persona. Atesa la coincidència de la Societat Catalana de Pedagogia com a societat científica amb aquesta orientació, la Junta de Govern en sessió de 12 de novembre de 2014 va acordar participar en l’organització del premi. En successives edicions podrà formar part del Cartell de premis amb altres institucions de l’Institut d’Estudis Catalans.

 

Adjuntem el cartell i bases de l’edició d’enguany

profitos2015

Bases-Joan-Profitós.pdf

Díptic_fundació-Joan-Profitós.pdf

Descarregueu-vos la invitació.pdf

GALERIA D’IMATGES

Cliqueu damunt la imatge er veure-la sencera.

 

La SCP a les xarxes socials