Destaquem

Maria-Teresa Codina reconeguda com a Doctora Honoris Causa

Maria Teresa Codina, sòcia fundadora de la Societat Catalana de Pedagogia ha estat reconeguda com a Doctora Honoris Causa per la Universitat de Vic – Central de Catalunya a proposta de la Facultat de l’Escola de Mestres d’Osona.

                                                                           

L’acte acadèmic s’escaurà el propvinent dimarts, 5 de juny, a les 18 hores a l’Aula Magna de la Universitat. Carrer de la Sagrada Família 7. Vic.

Volem acompanyar-la com a mestra referent de la pedagogia.  L’acte és obert a tothom.

 

No hem d’esperar que ens expliquin els mèrits de Maria-Teresa Codina atès que els qui ens dediquem a l’educació escolar coneixem la seva trajectòria. Fundadora de l’Escola Talitha, membre de l’equip de les set fundadores de les Escoles d’Estiu i de Mestres Rosa Sensat. Elaboració de llibres i fitxes de llengua que incorporaven lectura de la imatge. Compromís social educatiu a Can Tunis amb l’Escola “Avillar Chavorrós” i l’Institut de Can Tunis. Amb l’Ajuntament de Barcelona va crear Aules-estudi i Esplai de barri. Com a experta al Departament d’Ensenyament va impulsar les Aules Taller  i el Programa d’Educació Compensatòria. Va ser reconeguda amb el Premi Educació de Catalunya com a mestra el 2001. La SCP va reconèixer la seva trajectòria a l’Assemblea General de 2012.

La SCP a les xarxes socials