Destaquem

Assemblea General

Societat Catalana de Pedagogia –
Sòcies i socis,
Procedim a la renovació de Junta de Govern per al període 2019-2023.
Som una societat petita però la nostra missió, un compromís voluntari per la pedagogia com a ciència en llengua catalana i per millorar l’educació de tots els ciutadans, és singular i rellevant. És possible per la dedicació d’uns i altres que ens anem rellavant. La Junta que encapçala la iniciativa i obre la participació ha de rebre un suport majoritari, avui que es pot fer amb votació electrònica.  Quan no hi ha candidatures diverses no s’ha de pensar que no cal el vot; ben al contrari, cal donar suport ampli a la candidatura oberta. (Ja vam viure una parada d’activitat de 1999 a 2001). La dedicació voluntària es realimenta si la recerca i accions impulsades reben un suport explícit.

Emeteu el vostre vot electrònic, són dos minuts.
https://scp.votacions.iec.cat 
Sols heu d’introduir el vostre NIF i pas: el mateix, ara amb lletra minúscula.
Aquest termini finalitzarà el dia 12 de juny a les 12:00h. (No es podrà votar de manera presencial).

 
Esperem que pugueu venir a l’Assemblea General ordinària i extraordinària el dimecres 19 de juny  (18:45 h). Abans hem previst una activitat amb contingut interessant:

 
ACTE OBERT.  Podeu donar-lo a conèixer.
Presentació del llibre  La màgia dels indicadors en educació, escrit per la sòcia i inspectora d’educació Elvira Borrell i l’inspector d’educació Xavier Chavarria. (17:30 h). I entremig, berenem junts. No hi falteu! Ens hi saludarem.

 
Martí Teixidó 

SCP, president                                                                  Societat Catalana de Pedagogia  / Institut d’Estudis Catalans
La SCP a les xarxes socials