Destaquem

Col·loqui Transfronterer

Intercanvis, recursos, estratègies per al mestre plurilingüe

Escambis, recorses, estrategias pel mèstre plurilingüe

Gestes professionnels et boîte à outils des enseignants plurilingues

      

     

 

 

 

 

DATA: 20 de novembre de 2019

LLOC: Amphithéatre du site FDE de Perpinyà /UM. 3, av. Alfred Sauvy, 66000 Perpinyà (9h-17h30).

 

El Col·loqui del dia 20 de novembre anirà precedit per una VETLLADA PEDAGÒGICA que tindrà lloc el dia 19 de novembre a les 18:30h a la seu del Col·legi Pompeu Fabra-La Bressola, 1, avinguda de la república 66270 EL SOLER.

 

L’educació escolar avui té un repte que l’obliga a actualitzar alguns enfocaments per adaptar-se als processos de globalització que experimenta la societat. La diversitat lingüística i cultural forma part de la vida quotidiana. Els infants i joves estan en contacte amb multiplicitat de llengües vives. En aquest context, el Consell d’Europa decideix afavorir totes les polítiques d’educació lingüística nacionals o regionals que promoguin el multilingüisme social inclusiu per consolidar un sistema d’ensenyament plurilingüe que parteixi de la llengua del territori, atengui la llengua de les famílies i projecti l’aprenentatge de les llengües transnacionals. La jornada vol centrar-se en la didàctica del plurilingüisme i paper del docent com a agent clau en la implementació dels currículums escolars en classes bilingües i immersives. Les comunicacions seran una oportunitat per millorar comprendre la didàctica del plurilingüisme i intercanviar al voltant dels gestos professionals i dels recursos que afavoreixen la didàctica del plurilingüisme.

PROGRAMA DEL COL·LOQUI I DE LA VETLLADA PEDAGÒGICA:

Col·loqui transfronterer PROGRAMA PDF.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA.
Podeu formalitzar la vostra inscripció a través de la via que s'indica en el correu electrònic. 

SOPAR DEL DIA 19 DE NOVEMBRE, 
ESMORZAR I DINAR DEL DIA 20 DE NOVEMBRE 
a càrrec de l'organització. ENTITATS ORGANITZADORES: La SCP a les xarxes socials