Noves aportacions del Grup de Recerca de l’Espiral d’Indagació de Catalunya

El dia 20 de gener de 2021 es va presentar a la Junta de la SCI-IEC els objectius, membres i estratègies d’innovació del Grup de Recerca de l’Espiral d’Indagació de Catalunya, en el marc dels programes i grups d’investigació educativa reconeguts per la Societat Catalana de Pedagogia de l’Institut d’Estudis Catalans.
La coordinadora del grup, Sra. Begonya Folch, va fer èmfasi en el rigor de la recerca, la qualitat de la formació, i el propòsit ètic del projecte, que vol promoure  l’èxit educatiu com un dret de tot l’alumnat. L’equip de docents i educadors que composen el grup va posar a disposició de la societat diversos enllaços amb documentació sobre les autores de l’Espiral d’Indagació, Dr. Linda Kaser & Dr. Judy Halbert.

[+] Podeu veure la presentació 
[+] Accès a la documentació de referència  
[+] Materials de formació:  https://evidenceforteaching.org/practices/the-spiral-of-inquiry-en-l-espiral-d-indagacio-cat

La SCP a les xarxes socials

Altres activitats
  • No hi ha novetats
Pedagogies feministes als Països Catalans

LIKE. BLANC

Gemma Pasqual

Activitats