Destaquem

Visita de la Junta de la SCP-IEC al  Conseller d’Educació

El dia 21 de juliol el president de la Societat Catalana de Pedagogia, Sr. Josep Serentill, i la vicepresidenta d’investigació, Sra. Neus Lorenzo, van presentar al Conseller d’Educació, Sr. Josep G. Cambray els objectius i el Pla de treball de l’associació, i els principis rectors de la recerca, investigació i formació que es duen a terme en l’actualitat en els territoris de parla catalana.
Igualment, el president va convidar el Conseller a inaugurar el proper Congrés de Transformació educativa  que tindrà lloc a Lleida els dies 1, 2, 3 de desembre 2023. Consultar aquí les bases i tota la informació del Congrés.
La sessió va permetre mostrar les possibles línies de col.laboració per treballar conjuntament per a la qualitat educativa i la millora dels processos d’aprenetatge.

La SCP a les xarxes socials

Pedagogia i ètica, baròmetre en temps de crisi

LIKE. BLANC

Gemma Pasqual

Administració