Destaquem

Los algoritmos a examen: ¿Por qué IA en educación?

Aquesta guia es presenta com un recurs per millorar l’educació incorporant tecnologies amb sentit pedagògic i ètic, i com aquesta intel·ligència artificial (IA) pot millorar els processos davaluació educativa. Així neix el projecte Avaluació 4.0 al
quina pertany aquesta publicació.

Oportunitats i riscos que hem de detectar i abordar, també de manera col·lectiva. Perquè aquest desig sigui una realitat, docents i alumnat han de participar com a co-creadors informats aquestes solucions. Només així estarem en contacte amb les vostres necessitats reals, dubtes i expectatives. Al mateix temps, estarem cultivant comunitats més crítiques, empoderades i preparades per afrontar les dificultats derivades de la digitalització intensiva a què es veuen abocats.

Consulta la Guia

La SCP a les xarxes socials