Grups de treball

” La Societat catalana de Pedagogia, en el seu compromís per la recerca científica per l’educació, promou, dona suport i acompanya aquelles iniciatives pedagògiques de qualitat que aporten valor afegit als diferents sectors de la comunitat educativa.

 

Els diferents Grups de Treball que s’identifiquen amb els valors i prioritats de la cultura catalana internacionalitzada en un món global poden proporcionar formació, afavorir la investigació a les aules, i obrir oportunitats innovadores pel desenvolupament professional dels docents.
SI ESTEU EN ALGUNA D’AQUESTES SITUACIONS, CONTACTEU AMB NOSALTRES :
  • `Si el vostre grup de treball representa una aposta per la qualitat, el rigor científic, els objectius de l’Institut d’estudis Catalans i les prioritats de la Societat Catalana de Pedagogia.
  • Si la vostra comunitat educativa està interessada en propostes concretes de formació i assessorament.
  • Si esteu preparant articles, llibres o publicacions sobre algun dels grups de treball que té vinculació pedagògica o interessos comuns amb la Societat Catalana de Pedagogia.
  • Si la vostra xarxa educativa vol ampliar, difondre o internacionalitzar els seus projectes de recerca educativa, en consonancia amb les finalitats de l’Institut d’estudis Catalans i de la Societat Catalana de Pedagogia.   “

Grups de treball 

Destaquem

PREMI EXPORECERCA JOVE DE LA SOCIETAT CATALANA DE PEDAGOGIA

PREMI EXPORECERCA JOVE DE LA SOCIETAT CATALANA DE PEDAGOGIA

Volem donar les gràcies per col·laborar un any més amb l'organització de l'Exporecerca Jove, és gràcies a vosaltres que podem seguir creixent any rere any, ja portem quatre edicions. En l'acte de Cloenda al Cosmocaixa es va fer entrega del premi  sent una mostra...