XXIX Debat de Química a l’Institut d’Estudis Catalans

 

Els joves i la recerca científica

Dia i hora: Dimecres 3 de maig de 2017, a les 16.00 hores
Lloc: Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans

Organitza: Societat Catalana de Química

 

Us convidem a assistir i participar en el XXIX Debat de Química a l’Institut d’Estudis Catalans, adreçat al professorat de química i de l’àmbit STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) de l’ensenyament secundari i universitari.

La temàtica d’aquest debat són els joves i la recerca científica, i la manera com es pot desvetllar i promoure l’interès per aquest àmbit mitjançant l’oferta d’activitats diverses per a l’alumnat de secundària i d’oportunitats per als joves investigadors.

Durant l’acte es lliuraran els guardons de l’onzena edició de la convocatòria als Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat dins l’Àmbit de la Química i hi haurà una exposició de pòsters de treballs de recerca de batxillerat presentats en aquesta convocatòria.

 

INSCRIPCIÓ

Cal que formalitzeu la inscripció abans del 2 de maig de 2017 emplenant aquest FORMULARI en línia.

Quota d’inscripció

— Socis de la Societat Catalana de Química: Gratuïta

— No socis: 10 euros

— Gratuïta per als no socis (fins el 23 d’abril)