Participa en l’exposició de pòsters de la 12a edició dels Premis als Treballs de Recerca

  
12a edició dels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat dins l’Àmbit de la Química

EXPOSICIÓ DE PÒSTERS

Dimecres 9 de maig de 2018, a la tarda, se celebrarà el XXX Debat de Química a l’Institut d’Estudis Catalans, en el decurs del qual es lliuraran els diplomes de la dotzena  edició dels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat dins l’Àmbit de la Química.

En el mateix acte tindrà lloc una exposició de pòsters dels treballs de recerca dels alumnes participants en aquesta convocatòria. Es lliuraran diplomes a l’alumne i tutor del pòster escollit com el millor, així com un premi de material de laboratori de l’empresa Thermo Fisher Scientific, SL per al centre.

Per a participar-hi heu d’emplenar el següent FORMULARI de sol·licitud i enviar el vostre pòster en format PDF (mida DIN A1: 594X841 mm HORITZONTAL) a l’adreça scq@iec.cat per mitjà del web https://www.wetransfer.com/. El termini de recepció dels PDF finalitza el dia 3 de maig.

Els alumnes que participin en l’exposició han de dur el seu pòster imprès en paper (gramatge de 120 g/m2) amb una mida de DIN A1: 594X841 mm HORITZONTAL. L’exposició es farà durant la pausa-cafè de la sessió del Debat, i els alumnes  i/o tutors dels treballs de recerca se situaran al costat del pòster per atendre possibles preguntes.

Us animem a prendre-hi part!