Acte científic amb motiu de la commemoració del Premi Nobel de Química 2018

Lliurament de diplomes en reconeixement als nous doctors en química

Dia i hora: Dimecres 12 de desembre de 2018, a les 19.00 h
Lloc: Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans

Organització: Societat Catalana de Química

En el transcurs de l’acte el professor Pere Clapés, de l’Institut de Química Avançada de Catalunya (IQAC-CSIC), i expert en el camp de recerca del premi Nobel d’enguany, pronunciarà la conferència «Evolució dirigida: de C. Darwin a F. H. Arnold».

En la sessió la Societat Catalana de Química farà també un reconeixement a totes les persones que han aconseguit el grau de doctor en un programa de doctorat, dins l’àmbit de la química, durant el curs 2017-2018.

Es prega confirmació d’assistència (scq@iec.cat).