12a edició de les Jornades de Química Verda (JQV 2019)

Tríptic: programa i inscripció

Dates: 8, 9 i 30 d’abril de 2019

Lloc: Facultat de Química de la Universitat Rovira i Virgili (c. Marcel·lí Domingo, 1. Campus de Sescelades, de Tarragona 43007)

El present i el futur estan marcats pel problema del canvi climàtic i altres efectes mediambientals produïts per l’activitat humana. Per aquest motiu, cal fomentar una pràctica de la química i d’altres activitats relacionades que posi en valor els principis de sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. Per això, proposem un programa d’activitats per gaudir d’unes jornades entretingudes i que alhora ens permetin adquirir nous coneixements relacionats amb la Química Verda. Volem establir debats que facilitin el desenvolupament de criteris en aquest camp per al futur com a professionals i com a societat.

Organitza: Facultat de Química de la Universitat Rovira i Virgili

Col·labora: Societat Catalana de Química, Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible i Associació Empresarial Química de Tarragona