Concurs de pòsters de la 13a edició dels Premis als Treballs de Recerca

Guanyadora del Concurs de Pòsters 2019

Eva Altemir, alumna de l’escola Maristes Champagnat (Badalona)


 

13a edició dels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat
dins l’Àmbit de la Química


CONCURS DE PÒSTERS

Dimecres 15 de maig de 2019, a la tarda, se celebrarà el XXXI Debat de Química a l’Institut d’Estudis Catalans, en el decurs del qual es lliuraran els diplomes de la tretzena edició dels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat dins l’Àmbit de la Química.

En el mateix acte tindrà lloc una exposició de pòsters dels treballs de recerca dels alumnes participants en aquesta convocatòria. Es lliuraran diplomes a l’alumne i tutor del pòster escollit com el millor, així com un premi de material de laboratori de l’empresa Thermo Fisher Scientific, SL per al centre d’ensenyament.

Per a participar-hi cal que empleneu el següent FORMULARI DE SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ i que envieu el vostre pòster en format PDF (mida DIN A1: 594X841 mm HORITZONTAL) a l’adreça scq@iec.cat per mitjà del web https://www.wetransfer.com/. El termini de recepció dels PDF finalitza el dia 5 de maig de 2019.

Els alumnes que participin en l’exposició han de dur el seu pòster imprès en paper (gramatge de 120 g/m2) amb una mida de DIN A1: 594X841 mm HORITZONTAL. L’exposició es farà durant la pausa cafè de la sessió del Debat, i els alumnes  i/o tutors dels treballs de recerca se situaran al costat del pòster per atendre possibles preguntes.

Us animem a prendre-hi part.

El Jurat de la 13a edició dels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat

[PDF]

Una resposta a Concurs de pòsters de la 13a edició dels Premis als Treballs de Recerca