La SCQ premia els centres guanyadors de la 14a edició dels Premis de Batxillerat

En el marc del XXXII Debat de Química a l’IEC, la Societat Catalana de Química (SCQ) lliurà el proppassat dimecres, 16 de setembre, els diplomes de la 14a edició dels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat dins de l’Àmbit de la Química.

La SCQ vol contribuir a la promoció del treball experimental als centres educatius, d’una manera especial en l’àmbit de la química, el qual constitueix una eina fonamental per a l’ensenyament i aprenentatge, i contribueix a la millora de la qualitat educativa.

Per aquest motiu, la Societat atorga també un premi en material de laboratori als centres on pertanyen els alumnes que han estat guardonats amb el primer premi (ex aequo): l’Institut d’Auro (de Santpedor) i l’Institut El Cairat (d’Esparreguera).

Pidiscat, compromesos amb l’educació científica des del 1998

Gràcies a la col·laboració de Pidiscat, els dos centres més ben classificats obtenen un val per 250 euros intercanviable per material de laboratori, que poden seleccionar en funció de les seves necessitats, per tal de contribuir a l’experimentació en l’àmbit de la química.

La nostra enhorabona als centres guanyadors!

D’esquerra a dreta, Gregori Ujaque, president de la SCQ; Marisa Salgado, de l’Institut El Cairat, i Jordi Pineda, de Pidiscat (Font: Christian Ribas/IEC)

 

 

Organitza:        Amb la col·laboració de: