XX Conferència Enric Casassas «Química i llengua»

.

Reserveu-vos la data!

(.

Dilluns 23 de novembre de 2020
De 17 a 19 hores
(Format telemàtic)

La conferència Enric Casassas és un esdeveniment que es realitza cada any coorganitzat per la Societat Catalana de Química, la Secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i el centre de recerca que acull l’acte. Aquest any, a causa de la commemoració del centenari del naixement del professor Enric Casassas, l’acte se celebrarà a la Casa de Convalescència, seu de l’IEC, i portarà per títol «Química i llengua», dos dels àmbits en els quals el professor Casassas va fer aportacions rellevants, i que uneixen dos mons generalment considerats paral·lels, com són la llengua i la ciència.

Ponents: M. Teresa Cabré (presidenta de la Secció Filològica de l’IEC), Santiago Álvarez Reverter (catedràtic de química de la UB) i Javier García Martínez (president electe de la IUPAC i catedràtic de química de la UA).

L’acte es retransmetrà en directe pel canal YouTube de l’IEC.