Acte científic amb motiu de la commemoració del Premi Nobel de Química 2020

. Societat Catalana de Química

Organitza: Societat Catalana de Química

Dia i hora: Dimecres 16 de desembre de 2020, a les 18.00 h

En format telemàtic

 

El doctor Lluís Montoliu, del Centro Nacional de Biotecnología (CNB-CSIC), i expert en el camp de recerca del premi Nobel de Química d’enguany, pronunciarà la conferència commemorativa, amb el títol «Les eines CRISPR-Cas d’edició genètica premiades amb el Nobel de Química 2020».

En la sessió, la Societat Catalana de Química farà també un reconeixement a totes les persones que han aconseguit el grau de doctor en un programa de doctorat, dins l’àmbit de la química, durant el curs 2019-2020.

 

Aquest acte es pot seguir en directe a través dels nostres canals:

YouTube: www.youtube.com/comunicacioiec

Plataforma Zoom (permetrà participar en el torn de preguntes, tant per escrit com oralment)

Cal que comuniqueu la voluntat d’assistir-hi emplenant el formulari d’inscripció següent https://www.iec.cat/jornades/nobelQuimica2020.asp abans del 15 de desembre. L’enllaç per a la connexió al servei Zoom s’enviarà una vegada feta la inscripció.

 

Programa [PDF]