La SCQ obre una convocatòria de reconeixement d’emplaçaments històrics

Arreu d’Europa hi ha força emplaçaments que recorden on es van produir importants desenvolupaments o esdeveniments de caràcter científic. No obstant això, pocs s’identifiquen amb la química. En aquest context, la Societat Catalana de Química vol reconèixer aquells emplaçaments històrics (edificis, laboratoris, universitats, indústries, institucions, ciutats, explotacions, manufactures…) representatius de la química en el territori de parla catalana, i obre la convocatòria següent: 

química en el territori de parla cata.ana.

Reconeixement d’Emplaçaments Històrics Representatius de la Química en el Territori de Parla Catalana

1a convocatòria. Inici 2021.

Es convocarà anualment dins el Cartell de premis i de borses d’estudi de l’Institut d’Estudis Catalans. Per a l’edició 2021 consulteu el document Bases de la 1a convocatòria del Reconeixement d’Emplaçaments Històrics Representatius de la Química en el Territori de Parla Catalana [PDF].

El termini de presentació de les candidatures serà el 31 de març de 2021.

El termini de comunicació de la resolució del jurat serà el 31 de maig de 2021.