XXXIII Debat de Química a l’IEC i lliurament dels Premis de Recerca de Batxillerat

Dimecres 19 de maig de 2021, de 18.00 a 20.00 hores
Sala Prat de la Riba. Institut d’Estudis Catalans (Carrer del Carme, 47. Barcelona)

PROGRAMA

Us convidem a assistir i participar en el XXXIII Debat de Química a l’Institut d’Estudis Catalans, organitzat per la Societat Catalana de Química i adreçat al professorat de química i de l’àmbit STEM (science, technology, engineering and mathematics) de l’ensenyament secundari i universitari.

En aquesta ocasió, el ponent convidat a l’acte ens oferirà una xerrada, a través de mems científics, en què ens parlarà de com la tecnologia manipula àtoms i molècules i ens descobrirà els secrets i les implicacions en el món de la química. La intervenció ens ajudarà a donar resposta a preguntes com: quines són les contribucions de la nanociència i la nanotecnologia per a afrontar els reptes en un món global? De quina manera els professionals de la química contribueixen al desenvolupament d’aquests àmbits interdisciplinaris? Sens dubte, els joves tindran un paper important en el futur en els avenços en aquests camps.

Durant l’acte es lliuraran els guardons de la quinzena edició de la convocatòria dels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat dins l’Àmbit de la Química.

Desitgem que el tema del debat sigui del vostre interès i esperem la vostra presència i participació.

 

Cal que comuniqueu la voluntat d’assistir-hi per correu electrònic a scq@iec.cat abans del dia 15 de maig de 2021.

Rebreu un correu de resposta en què es confirmarà que teniu el seient reservat.