Membres

This post is also available in: English

La Societat Catalana de Química, com a societat científica filial de l’Institut d’Estudis Catalans, té com a finalitat promocionar tot allò que està relacionat amb el conreu de les ciències químiques.

Els seus socis contribueixen altruistament a assolir aquests objectius mitjançant la seva quota de soci i, fet que és molt més important, participant en les tasques i les activitats que promou la Societat.

Atès el seu caràcter científic, una part important dels nostres socis són investigadors que treballen activament en el camp de la química al nostre país.

La formació és una altra de les nostres prioritats i molts dels nostres socis estan relacionats amb el món educatiu, tant l’universitari com el de l’ensenyament secundari. En qualsevol cas, la nostra Societat està oberta a tothom, des dels professionals de la química fins als estudiants, passant per qualsevol que estigui interessat en aquesta disciplina científica.

Si voleu aportar el vostre òbol a la promoció de la química que es fa al nostre país, no dubteu a inscriure-us a la nostra Societat.

La quota d’inscripció de la Societat Catalana de Química és 40 euros anuals per als socis ordinaris i 20 euros anuals per als estudiants. Per fer-se soci de la SCQ només cal emplenar el formulari de sol·licitud d’alta i enviar l’autorització de domiciliació bancària de la quota a:

Societat Catalana de Química
Institut d’Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Tel.: 935 529 106
Fax: 932 701 180
A/e: scq@iec.cat
A/I: http://scq.iec.cat

INSCRIPCIÓ


FORMULARI
DE SOL·LICITUD D’ALTA

FORMULARI D’EDICIÓ
DE LES DADES DEL SOCI

(per a l’actualització de dades)

AUTORITZACIÓ DE DOMICILIACIÓ BANCÀRIA

 

Per què és interessant fer-se’n membre?

Per poder pertànyer a una de les societats científiques amb més tradició a Catalunya i per la seva projecció internacional com a membre de l’EuChems, associació que aglutina les societats químiques europees més importants.
A més, els nostres membres gaudeixen dels beneficis següents:
– Estar subscrits a la revista EduQ, la revista més prestigiosa en català centrada en aspectes docents de la química, i una de les més reconegudes entre la comunitat docent.
– Tenir accés a la Revista de la Societat Catalana de Química, publicada en versió electrònica.
– Participar activament en totes les activitats que s’organitzen des de la Societat Catalana de Química:

• Cursos
• Jornades
• Debats
• Conferències