Troba'ns a Facebook
Troba'ns a Linkedin
LinkedIn_logo_initials
Troba'ns a Instagram
Instagram-logo
Troba'ns a Twitter
Twitter-logo

Agenda

  • No hi ha novetats

Administra

Presentació del projecte «Viure de l’Aire Barcelona»

La sessió de presentació del projecte «Viure de l’Aire Barcelona» tindrà lloc a la sala Pere i Joan Coromines de l’Institut d’Estudis Catalans (c. del Carme, 47, de Barcelona) el propvinent dijous 14 d’octubre, a les 19.00 hores.

La presentació anirà a càrrec dels senyors Pep Puig, impulsor dels projectes «Viure de l’Aire del Cel» i «Viure de l’Aire Barcelona», i Jordi Ferrer, impulsor també del projecte «Viure de l’Aire Barcelona».

Per assistir de manera presencial a l’acte, cal que confirmeu prèviament l’assistència enviant un correu electrònic a l’adreça sct@iec.cat.

Si desitgeu seguir en línia la sessió, cal que cliqueu el següent enllaç.

Organitza: Secció d’Energia de la Societat Catalana de Tecnologia

Jornada: Política Energètica i preus de l’electricitat. Sessió 1, El sistema elèctric espanyol

25 d’octubre de 2021, Jornada sobre Política Energètica i preus de l’electricitat.
Sessió 1: El sistema elèctric espanyol.

Primera de les sessions del cicle, que consistirà en 4 sessions quinzenals telemàtiques de 60 minuts cadascuna, de 19 a 20h, d’octubre a desembre.
Les 4 sessions són:
Funcionament del sistema elèctric espanyol.
Els sistemes elèctrics a França i els USA.
Transició energètica i Política energètica a Catalunya.
Accions viables des del marc regulatori vigent.

La participació és gratuïta, però cal inscripció prèvia a: https://www.iec.cat/jornades/PreusElectricitat2021.asp

VI Jornada d’Innovació de l’Ensenyament de la Tecnologia: ‘Connecta la tecnologia amb la didàctica i la vida’

 

Els dies 1 i 2 de juliol, la Societat Catalana de Tecnologia (SCT), el Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa (CESIRE) i l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) us convidem a assistir a les VI Jornades d’Innovació a l’Ensenyament de la Tecnologia: «Connecta la tecnologia amb la didàctica i la vida».

Després d’un curs en el qual hem evidenciat que important que és cuidar les connexions personals i professionals a la nostra vida, des de la secció del professorat de secundària de la SCT volem tornar a donar un impuls a aquesta tasca de mantenir el contacte entre els docents que treballem la tecnologia a l’educació secundària. 

Els docents volem ser un dels principals actors en la construcció d’una visió i un cos d’experiències i coneixements compartits en el camp de l’educació tecnològica. Volem que aquestes jornades siguin un punt de trobada i reflexió per al professorat de tecnologia, un espai (que encara enguany haurà de ser telemàtic) per a poder compartir. Compartir estratègies didàctiques, recursos motivadors, experiències puntuals o idees generals…, tot allò que ens permeti continuar millorant i emocionant-nos amb la nostra feina. Tot allò que ens ajudi a seguir creant una comunitat de suport a la complexa tasca de fer que el nostre alumnat creixi, aprengui i gaudeixi com ho fem nosaltres connectant la tecnologia amb la vida.

https://agora.xtec.cat/cesire/general/vi-jornada-dinnovacio-a-lensenyament-de-la-tecnologia-connecta-la-tecnologia-amb-la-didactica-i-la-vida/

 

Juny del 2021