Troba'ns a Facebook
Troba'ns a Linkedin
LinkedIn_logo_initials

Agenda

  • 08.02. - 19.03.2021 |
    Calendari de l’exposició itinerant “L’enginy (in)visible…”
    » Més informació «
  • 19.02. - 20.02.2021 |
    El 8è Congrés d’Energia de Catalunya – COENERCAT
    » Més informació «

Administra

Conferència de l’Assemblea de la SCT

.

Robots contra el SARS-CoV-2

A càrrec del doctor Andreu Veà i Baró,
fundador i president dels COVIDWarriors

26 de novembre de 2020
Canal YouTube de l’IEC

Canal YouTube de l’IEC

Font: IEC

La norma ISO 17025 de laboratoris d’assaig i calibratge, disponible en català

.

La col·laboració del TERMCAT i la Secció Catalana de Metrologia de la Societat Catalana de Tecnologia, filial de l’IEC, ha fet possible la traducció de la norma

.

Institut d’Estudis Catalans – Comunicació. 24/11/2020

El TERMCAT, amb la col·laboració de la Secció Catalana de Metrologia de la Societat Catalana de Tecnologia (SCT), de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), ha elaborat la versió catalana de la norma UNE-EN ISO/IEC 17025:2017 Requisits generals per a la competència dels laboratoris d’assaig i calibratge, en el marc de l’acord establert amb l’Associació Espanyola de Normalització-UNE i del conveni firmat entre la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Política Lingüística, per a fomentar l’ús del català en el món empresarial.

Continua llegint

Assemblea General de la Societat Catalana de Tecnologia 2020

El 26 de novembre, a les 17.30 h, celebrarem l’Assemblea anual de socis. Si les circumstàncies ho permeten, l’acte serà presencial i tindrà lloc a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona). També es podrà seguir en format telemàtic mitjançant la plataforma Zoom.

 

NOTA IMPORTANT

 Cal que comuniqueu la voluntat d’assistir (de manera presencial o telemàtica) a l’Assemblea enviant un correu electrònic a sct@iec.cat abans del dia 25 de novembre.
Els socis que vulgueu assistir presencialment a la sessió rebreu un correu de resposta en què se us confirmarà que teniu el seient reservat.
En l’acte s’aplicaran les mesures de seguretat que estableix el protocol de seguretat i prevenció contra la COVID-19.