Troba'ns a Facebook
Troba'ns a Linkedin
LinkedIn_logo_initials
Troba'ns a Instagram
Instagram-logo
Troba'ns a Twitter
Twitter-logo
Agenda
  • No hi ha novetats
Administra

«Materials i tecnologia des del 1714 fins a l’actualitat: un llarg camí»

logo net SCT

En el marc del Tricentenari 1714-2014,  la Societat Catalana de Tecnologia es complau a convidar-vos  a la conferència

«Materials i tecnologia des del 1714 fins a l’actualitat: un llarg camí»,

a càrrec del senyor Marc Boada, divulgador científic, escriptor i constructor d’instruments.

Dia i hora: Dimarts 18 de novembre de 2014, a les 18.00 hores

Lloc: Sala Pere i Joan Coromines de l’Institut d’Estudis Catalans

Amb aquesta xerrada es clou l’exposició temporal «Materials i tecnologia el 1714», que des del 14 d’octubre passat, i fins al dia 18 de novembre, es pot visitar al claustre de la Casa de Convalescència de l’Institut d’Estudis Catalans.

Entrada lliure

 

Presentació   

El Tricentenari esdevé un moment històric i social excel·lent per a fer reflexions i veure, des de la distància, com ha canviat el món. I no tan sols des del punt de vista històric, sinó també des de la vessant tecnològica.

En aquesta conferència explorarem com de notables han estat els canvis produïts en aquest temps.

Tres-cents anys que han significat una revolució en el camp dels materials, iniciada essencialment per una acceleració imparable de la producció cientificotècnica. Com a resultat de tot plegat, avui gaudim de milions de materials i compostos que haurien deixat ben sorpresos els tecnòlegs d’aleshores i, encara més, que ens proporcionen una qualitat i un benestar com mai no havíem tingut.