Troba'ns a Facebook
Troba'ns a Linkedin
LinkedIn_logo_initials
Troba'ns a Instagram
Instagram-logo
Troba'ns a Twitter
Twitter-logo
Agenda
  • No hi ha novetats
Administra

Quartes Jornades sobre Gestió de la Informació Científica (JGIC-2015)

21 i 22 de maig de 2015

Sala Prat de la Riba de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona)

El principal objectiu de les JGIC- 2015 és debatre els aspectes més rellevants d’aquest àmbit, com també presentar i posar en contacte diverses iniciatives dedicades als nous escenaris, tecnologies i agents de la informació científica. Es tracta de generar una visió integral i cooperativa de l’àmbit de la informació científica, més enllà de les àrees més consolidades.

 

Aquestes Jornades s’adrecen als responsables, gestors i documentalistes dels sistemes d’informació de les universitats i dels centres de recerca, i també als investigadors especialitzats. Les JGIC-2015 s’estructuren en conferències i taules rodones, que reuneixen responsables i experts de diverses institucions: la Generalitat de Catalunya, l’IEC, les universitats, els centres públics d’investigació, les biblioteques, les empreses i les fundacions.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web de les JGIC-2015: http://blogs.iec.cat/observatori/jgic/jgic-2015/.