Troba'ns a Facebook
Troba'ns a Linkedin
LinkedIn_logo_initials
Troba'ns a Instagram
Instagram-logo
Troba'ns a Twitter
Twitter-logo
Agenda
  • No hi ha novetats
Administra

Premi de la Societat Catalana de Tecnologia (per a estudiants) 2017

LXXXVI Cartell de premis i de borses d’estudi

Premi de la Societat Catalana de Tecnologia (per a estudiants)

Frederic Luque i Carrillo

pel treball

Anàlisi de les dades del trànsit urbà amb sensors de superfície. El cas de Figueres.

 

Divendres 21 d’abril al migdia, es lliuraren a la Sala Prat de la Riba de l’IEC els premis corresponents al LXXXVII Cartell de premis i de borses d’estudi de l’Institut, que han sumat un total de cent seixanta-set mil euros. Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya, ha presidit l’acte; Joandomènec Ros, president de l’IEC, ha estat l’encarregat d’obrir l’acte, i Jana Balacciu Matei, Premi Internacional Catalònia, ha parlat en nom dels premiats. Durant l’acte de lliurament de premis, s’ha presentat la convocatòria de l’any vinent, el LXXXVIII Cartell de premis i de borses d’estudi, en què destaca un nou premi: el Premi Creu Casas de l’IEC. Dones per canviar el món.

Fotografia dels Premiats (Jordi Pareto/IEC)

Cartell dels Premis Sant Jordi 2018